Resultat ekstraordinær generalforsamling
Publiceret af: Niels Svane
Dato: 13-03-2019 11:47:31
Kategori: Generelt

Den ekstraordinære generalforsamling samlede ikke mindre en ca. 750 personer. Vi havde meldt ud, at man skulle tilstræbe at møde op med kun en person pr. husstand.
Advokat Kim Steen blev valgt til dirigent, og der blev valgt 4 stemmetællere på grund af det store fremmøde.
Der var uddelt 476 stemmesedler. Der var nogen, der forlod lokalet inden afstemningen.
375 medlemmer stemte ja, 76 stemte nej og 6 stemmesedler var blanke.
Der var en livlig debat, men kun fra nogle få, der blev ved med at kritisere bestyrelsen, nogle mente, at bestyrelsen skulle gå af, da vi ifølge deres opfattelse havde gjort et direkte dårligt forarbejde. Der var nogen, der opfordrede bestyrelsen til at indhente andre tilbud end Fibia.

Men som afstemningens resultat afspejler, så var der flest, der syntes, at forslaget fra bestyrelsen var OK.
Formanden oplyste, at der bliver fremsat et forslag til vedtægtændringer på den ordinære generalforsamling den 25. marts 2019.
Vedtægtændringerne vil blive behandlet på endnu en ekstraordinær generalforsamling på et senere tidspunkt.

bestyrelsen

Jørn Manon Jensen